tillökning

Sommaren börjar så sakta klinga av, skolorna har börjat och morgonluften är sådär härligt krispig och full av äppledoft! Vi hoppas att ni har hunnit koppla av lite och laddat batterierna inför hösten.
I bryggeriet har det varit full aktivitet och vi har precis buteljerat vårt senaste tillskott till sortimentet - en folköl. Efterfrågan på lite svagare öl ökar hela tiden, men att brygga en helt alkoholfri öl är inte så lätt som man skulle kunna tro. I alla fall inte om man vill att den ska smaka något, och det vill vi ju!  Vår folköl heter rätt och slätt 2,8. Det är en ljus välhumlad lager med fruktig och maltig karaktär och läskande beska och vi hoppas att ni kommer att tycka lika mycket om den som vi gör.

Efter en intensiv sommar går vi nu mot en ännu mer intensiv höst i bryggeriet. Flera nya sorter bubblar och vilar redan hos oss och även om ni fortfarande står vid grillen i flip flops och inte har en tanke på julklappar och sill än så är vi i full gång med en julöl som vi hoppas ska bli samma kioskvältare som förra årets upplaga.

I höst kommer vi också att erbjuda rundvisningar med efterföljande smakprovningar i bryggeriet eftersom vi vet att det är många som är nyfikna på hur det ser ut hos oss och hur det egentligen går till att göra öl. Fyra tillfällen är inplanerade, två i september och två i oktober. Läs mer under besök oss!

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln