på gång...

Vilket sommarväder vi har - och då har sommaren knappt än börjat! Juni, juli och augusti innebär ledighet och lata dagar för de flesta i Sverige men hos oss är det alltid full rulle! Idag har vi till exempel buteljerat en ny batch av halfway to bombay och på torsdag är det pale ales tur att få flaska, kork och etikett. Vi brygger och fixar och donar. Och däremellan sitter vi och planerar hösten.

Vi vet att ni är många som är nyfikna på hur det ser ut hos oss och vill höra mer om bryggprocessen och prova våra olika sorters öl och därför är det väldigt roligt att kunna meddela att vi till hösten - usch, det lät mörkt och avlägset, vi säger efter sommaren istället - kommer att börja med visningar och provningar i bryggeriet. Inga datum är spikade än - men det kommer inom kort!  Så njut nu ordentligt av sommaren så ses vi!! 

Jo förresten... vi har vi en annan STOR nyhet att förmedla - men den håller vi på ännu en liten stund! 
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln